Toimitus- ja maksuehdot

Maksutavat

Maksut välittyvät Chekout maksupalvelun kautta, joka hyväksyy Suomen yleisimmät maksupainikkeet.

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana joko kirjeenä tai suuremmat tuotteet, kuten hatut ja hiuskoristeet pakettina.

 

Toimituskulut

HiiA:n tuotteet postitetaan pääasiassa kirjeenä ja niiden toimitusmaksu on kiinteä 2,00€

Muotiliike Ainon hatut postitetaan pakettina ja niiden kiinteä toimitusmaksu on 5,00€

Toimitusmaksu valitaan tilauksen loppuvaiheessa, ennen varsinaista maksua.

 

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

 

Toimitusaika
 
Tuotteiden toimitusaika on 2-5 päivää.

 

Palautus / vaihto
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tuottella on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Viallinen tuote vaihdetaan samaan uuteen tuotteeseen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotelaput on oltava paikallaan. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Tilaustöillä ja aletuotteilla ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta eeva.rasanen@hiia.fi
- Puhelimella numerosta 044-5262682Yritys

"Kaikki alkoi suuresta kangasvarastostani. Mitä sille tekisin? Siispä aloin ompelemaan kasseja ja lasten vaatteita. Mutta huomasin jo heti alkujaan, että varasto ei vähene lainkaan, kun kannoin kirpparilta lisää kangasta ja vaatteita."

Näin sai alkunsa HiiA-tuotteet. Nyt tuotantoni on laajentunut ja valmistan tuotteita omassa pienessä hattukaupassani, Muotiliike Aino, Kuopion keskustassa. Aino on varsinaisesti 70v. vanha hattukauppa, mutta nyt sieltä saa myös näitä omia HiiA tuotteitani. Valikoimaan kuuluvat Retrohenkiset vaatteet, laukut, kassit ja hatut, ommeltuna menneiden vuosikymmenten kankaista.

Jottei päivät olis pelkkää ompelua, teen myös erilaisia koruja uusista- ja kierrätysmateriaaleista. 

 

HiiA / Muotiliike Aino

Puijonkatu 31

70100 Kuopio

044-5262682

www.hiia.fi

eeva.rasanen@hiia.fi

Y-tunnus 2040927-6

Liikkeemme avoinna:

ark. 10 - 17

la   10 - 14